ALLE SLIPPERS & SANDALEN NU VOOR €9,99!🤑💸
Tip: filter op je maat | Laatste maten| Uitverkocht=uitverkocht⏳

Shop hier!

Yes, Het is weer herfst! Haal die dikke truien en winterjassen maar weer uit de kast. De temperatuur daalt, het gaat weer vaker regenen en het wordt eerder donker. Een nieuw seizoen betekend een hele reeks nieuwe trends! En aangezien we eindelijk weer een kalender vol *werkelijke* plannen hebben, zeggen we: go big or go home. We zijn dit seizoen onze stijl compleet aan het herontdekken.

Colour overload

We hebben onze kleding een jaar lang ‘muted’ gehouden, daarom is het nu tijd voor verandering. Kleur is precies wat je nodig hebt om de kortere dagen en langere nachten op te vrolijken. Daarnaast zijn laarzen essentieel dit seizoen, ze zijn perfect voor de nattere maanden. Ga voor een chunky zool om ze meer “nu” te maken. Zelf weet je natuurlijk het beste welke kleuren jou goed staan, maar wat inspiratie voor deze herfst kan geen kwaad.

#1 aardse tinten

Terracotta, beige, roest en okergeel zijn voorbeelden van aardse tinten. Door hun neutrale uitstraling ogen aardse tinten harmonieus en zijn ze ook nog eens makkelijk te stijlen. Teddycoats worden vaak gemaakt van superzachte stoffen in deze rustige tinten. Bekijk onze keuzes en laat je betoveren door de aardse tinten in onze collectie.

#2 op een roze wolk

Een echte modeliefhebber is niet bang om een vleugje kleur aan haar outfit toe te voegen. Roze is een vrouwelijke kleur die plezier, vrouwelijkheid en passie voor het leven uitstraalt, maar de kleur krijgt dit seizoen een scherp randje. Gebruik lagen, zoals een spencer, om deze prachtige tint subtiel in je outfit op te nemen of maak een statement door je volledig monotoon te kleden.

#3 ga voor groen

Groen is in de herfst van 2022 een belangrijke modetint, geïnspireerd door duurzaamheid en het milieu. Van mintgroen tot felgroen, je hoeft geen favoriet te kiezen want ze horen allemaal bij de groene trend. Dit najaar is mosgroen helemaal trendy, de tint geeft je herfstoutfit een subtiele militaire touch. Wikkel jezelf van top tot teen in deze levendige modekleur voor een super trendy look.

#4 opbeurend oranje

Een ‘burnt’ oranje tint is een klassieke herfsttint die niet over het hoofd mag worden gezien in je garderobe. Deze fascinerende tint doet denken aan een prachtige zonsondergang, een warme pumpkin spice latte en heerlijk stukje appeltaart. De tint straalt warmte uit. Kom in de herfststemming met de mooiste oranje items, van een warme gebreide trui tot een fashionable biker set.

#5 Beachy blauw

Deze levendige tropisch blauwe tinten kan je in de herfst wel gebruiken en zijn vooral prachtig om te contrasteren met de warme aardse tinten, hiermee overleef je de kou in stijl. 

Geef een reactie

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!