ALLE SLIPPERS & SANDALEN NU VOOR €9,99!🤑💸
Tip: filter op je maat | Laatste maten| Uitverkocht=uitverkocht⏳

Shop hier!

Tasstijlen zijn gevarieerder dan ooit tevoren. En dat willen we, want als vrouw kun je nooit te veel tassen hebben, toch? Een aparte tas voor elke outfit? Dat is de droom van elke modeliefhebber. Hoewel dat misschien een beetje overdreven is, is er geen beter moment dan het begin van een nieuw seizoen om serieus te gaan shoppen. We hebben de mooiste tassenstijlen voor herfst/winter 2022 voor je op een rij gezet, of je nu voor een functionele tas gaat of voor een statement item.

#1: quilted

Gewatteerde tassen zijn iconisch en tijdloos, maar dit jaar heeft een nieuw ontwerp unieke varianten. Quilted bags zijn beruchte leren tassen met een ruig randje die je eindeloos kunt mixen en matchen. Wil je toch een risico nemen en buiten je comfortzone treden? Ga dan voor een helder, regenboogkleurig exemplaar en je zult zeker opvallen.

#2 ladylike

Een functionele tas met veel opbergruimte en de mogelijkheid om elke outfit snel een fashionable touch te geven? Het klinkt als muziek in de oren, en wij hebben een paar van deze amazing ladylike tassen in onze collectie. Tip: Geef je tas een speels tintje door een zijden sjaal om een handvat te knopen.

#3 chunky chains

De chunky chains tassenstijl zal dit najaar volledig zichtbaar zijn op straat, variërend van enorm en verrassend tot discreet en eenvoudig. Het begon met sieraden, ging toen over naar schoenen en nu is het tijd voor tassen. Of je nu voor een trendy uitstraling wilt gaan of juist iets subtieler, met de verschillende varianten op deze trend kun je alle kanten op.

#4 puffy

Deze opvallende trend heeft niet alleen de straten, maar ook al onze Instagram-feeds veroverd sinds de première van Bottega Veneta’s puffy handtas. Ben je op zoek naar een nieuwe tas met een klassieke uitstraling en een trendy look? De puffy tassentrend is perfect voor jou. Naast dat deze tassen super trendy zijn, zijn de tassen ook multifunctioneel, zo kun je hem gebruiken als reiskussen. Je zal de puffy tassen de komende seizoenen vast en zeker nog vaak voorbij zien komen.

#5 practical

Dit seizoen is de praktische tas er in allerlei soorten en maten, zoals een dubbele heuptas of tassen met enorm veel zakken, met een koord om de heupen en ruimte voor alles wat je nodig hebt. Als je er met al je spullen op uit wil, is dit de tas voor jou!

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!