FLUFFY PANTOFFELS RE-STOCKED 🧸💕

Shop hier!

Dit keer nemen we een kijkje in de kledingkast van Bella Hadid en haar beste streetstyle momenten om je te laten zien hoe je ze kunt recreëren met een Villamoo budget.

Naast haar looks op de catwalk voor Versace en Ralph Lauren, neemt ze ook haar kenmerkende stijl mee naar de straat. Je kunt haar vaak in New York spotten in de leukste outfits terwijl ze haar ochtendkoffie haalt of op weg gaat om vrienden te ontmoeten. Ze wordt vaak gespot in haar casual crop tops, strakke slip jurken en meer. Bella Hadid straalt altijd een verfijnde maar relaxte sfeer uit, en niet te vergeten de jaren 90-draai die ze aan haar outfits geeft. Ze wordt nooit gezien zonder een low-key updo, een designer minitas en een zonnebril.

Bella hadid street style met een beperkt budget

Hoe jij bella’s outfits kunt nabootsen zonder de hulp van een celebrity stylist en een supermodel budget.

All black everything

Je kunt niet fout gaan met een volledig zwarte outfit. Leren broeken en vinyl leggings behoren tot de favoriete pasvormen van dit najaar. Combineer de broek met een leren jas en een paar goede laarzen met een hak om de outfit af te maken.

Off-duty casual

Houd het low key in een denim co-ord, gecombineerd met een witte racer crop top, chunky gouden sieraden, een kleine zonnebril en een minitas.

Pop of colour

Style een zwarte jeans en een cropped bikerjack met een gedurfde gekleurde crop top en contrasterende accessoires.

Little blazer dress

Een leren blazer jas/jurk is deze herfst en winter helemaal in! Voeg een paar stevige biker laarzen toe en spice it up met verschillende laagjes (zoals een zwarte coltrui) om de look compleet te maken.

Jeans en een oversized jack

Naarmate het kouder wordt, wordt je jas een groot deel van je outfit, dus het is tijd om de uitspraak ‘jeans and a jacket’ te omarmen. Goede accessoires zoals een statement tas is genoeg om het iedereen gezellig te maken.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!