ALLE SLIPPERS & SANDALEN NU VOOR €9,99!🤑💸
Tip: filter op je maat | Laatste maten| Uitverkocht=uitverkocht⏳

Shop hier!

Trends uit de jaren 90 en begin 2000, zoals de bekende ‘baguette’ tas, maken een comeback in een nieuw jasje. De tas dankt zijn naam aan het feit dat je hem als een echte Parijzenaar onder je oksels draagt. Het lijkt erop dat het oude gezegde dat “what goes around comes around” nog steeds waar is in de mode, omdat de stijlen van de jaren 90 en vroege jaren 2000 weer in helemaal trendy zijn, vooral bij de Gen Z generatie. Y2K trends van Juicy Couture-trainingspakken tot denim mini-rokjes en roze getinte zonnebrillen kom je overal tegen, net als een bijzonder populaire trend: de baguette-tas.

Gemaakt aan het eind van jaren 90 door Fendi, werd de baguette tas de It-tas, nadat hij in Sex and the City was te zien. Toen de tas bekend stond als Carrie Bradshaw’s go-to-tas, werd het een cultureel fenomeen. Sindsdien zijn er andere ‘It’ tassen gekomen en gegaan, maar nu is de baguette-stijl weer in populariteit gestegen. 

Praktisch en fashionable

De baguette is de perfecte handtas om overal te dragen, omdat hij klein is en een riem heeft die op één schouder kan worden gedragen of als handgreep aan de bovenkant kan worden vastgehouden. Omdat velen nog steeds vanuit huis werken en hun zware draagtassen voor kleinere portemonnees opgeven, is de baguette de perfecte optie voor homebody fashionista’s.

Het basisontwerp is misschien eenvoudig, maar de tas is in verschillende designs te vinden, zo kan je in de collectie van Villamoo baguette tassen vinden met een draai aan het basisontwerp met leuke kleuren en versieringen.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!