FLUFFY PANTOFFELS RE-STOCKED 🧸💕

Shop hier!

Het valt niet te ontkennen: de Spencer is terug en het modeseizoen van dit seizoen zal gevuld zijn met oneindige outfit opties. Maar wat zijn de verschillende spencers en hoe kun je ze mixen? We hebben een uitgebreide lijst voor je samengesteld.

De spencer-trend: kleuren en patronen 

De spencer wordt met open armen ontvangen door fashionista’s en de verwachting is dat de trend zich dit seizoen in vele vormen zal voortzetten. Als je nog geen spencer in je kast hebt hangen, zie je er een in beige, zwart, wit of grijs. Deze zijn eenvoudig te mixen en matchen met verschillende outfits. Nieuw zijn de spencers met prints, variĂ«rend van pied-de-poule tot strepen. Tot slot zien we spencers in onverwachte lentetinten terug in de nieuwe collecties, dus je mag uit je comfortzone stappen.

De spencer trend: materialen

In de winter is de Spencer het perfecte kledingstuk voor laagjes. Kies een grof gebreide spencer voor extra warmte. Een spencer van (biologisch) katoen dragen we graag in het voorjaar en de zomer omdat het luchtig is en goed vocht opneemt.

De spencer combineren

De spencer met blouse of blousejurk is tegenwoordig de meest populaire combo. Je kan kiezen voor een traditionele witte blouse, die je waarschijnlijk al wel in je kast hebt hangen. Of ga voor een overhemd in een pasteltint voor een trendy look.

Tijdens de frisse lentedagen kan de spencer ook gedragen worden met een strakke, dunne coltrui in contrasterende tinten. Is het daar te warm voor? Draag deze trend dan door naar het nieuwe seizoen, met een meer basic T-shirt of gewoon los.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members clubđź’•

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!