FLUFFY PANTOFFELS RE-STOCKED 🧸💕

Shop hier!

Het is (bijna) weer die tijd van het jaar! Veel eten, glühwein drinken en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Vrienden en familie worden herenigd en de sfeer is warm en uitnodigend. Een van de mooiste aspecten van de winter is echter de feestkleding. Denk aan fluwelen kleine portemonnees, zijden overhemden, rokken en verfijnde gebreide truien, onder andere. Er zijn zoveel leuke feestelijke outfits om te dragen waardoor je helemaal in de stemming komt. Deze feestdagen halen we inspiratie uit de natuur en al haar schoonheid. 

De perfecte outfit

Wat zijn de belangrijkste modetrends van het seizoen? Het neutrale kleurenpalet van de co-ords en monotone outfits. Niet alleen je outfit, maar ook je accessoires kunnen perfect op elkaar worden afgestemd. Zo heeft Villamoo een grote keuze aan schoenen en tassen die op elkaar kunnen worden afgestemd en hoogglans gepolijst zijn, maar er zijn ook genoeg parels om te mixen en matchen.

Aardetinten

Dit seizoen draait alles om de natuur. Dierendesigns en een aards kleurenpalet zijn andere geweldige inspiratiebronnen, en de tassencollectie van Villamoo bevat beide elementen goed. Kies een chique handtas met een chocoladebruin krokodillenmotief of gevlochten versieringen als aanvulling op elke outfit. Door hun aanpassingsvermogen kunnen de tassen op oneindig veel manieren worden gecombineerd.

Metallic accenten

Verbluffende accessoires zijn ongetwijfeld een chique aanvulling op elke feest outfit. Laat je schoenen voor zichzelf spreken door te experimenteren met het magische kleurenpalet van de natuur en inspiratie te halen uit heldere edelstenen, of je nu kiest voor een sprankelende tas of een paar prachtige stiletto’s. Door deze items te combineren, creëer je niet alleen een statement, maar verdien je vrijwel zeker een aanvulling (of twee).

Back to Black

In je schoenencollectie mogen zwarte hakken niet ontbreken. Wat je plannen voor de feestdagen ook zijn, deze tijdloze en mooie schoenen zullen je outfit altijd een finishing touch geven. Draag ze met je favoriete feestjurk of een net dameskostuum; De zwarte hakken van Villamoo gaan naadloos over van kantoor naar de dansvloer en alle vrolijke activiteiten daartussenin. Houd je meer van een sportieve uitstraling? Ga dan voor een paar stijlvolle zwarte schoenen.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!