FLUFFY PANTOFFELS RE-STOCKED 🧸💕

Shop hier!

De fashion gods stonden ons bij op een moment dat ons leven totaal veranderde. Vorig jaar waren zagen we er op ons coolst uit in de meest praktische sneakers en heerlijke joggingsbroeken. Als je de broek af en toe met een stijlvolle laars droeg, was je helemaal in de mode. Met de start van een nieuw seizoen in aantocht, veranderen niet alleen de weersvoorspellingen, maar ook de schoenentrends. Dit najaar draag je je meest comfortabele sneakers en loafers terwijl je naar een van je post-coronafeesten gaat. 

Hoge boots 

Elk jaar natuurlijk voor herfst en winter, draait het allemaal om de laars. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat ze je warm houden. De laars kan dit jaar niet hoog genoeg zijn. Omdat deze laarzen lang genoeg zijn om je warm te houden, combineer je ze met een mooie lange of korte jurk. En laten we eerlijk zijn, je hebt vast nog wel een paar outfits in je garderobe van afgelopen zomer die veel te weinig (zon)licht hebben gezien. Combineer deze outfit voor extra warmte met een dik vest of een baseballjack en je favoriete jurken zullen nog steeds kunnen schitteren!

Comfy schoenen 

In de herfst/winter van 2022-2023 blijft het buitenleven een belangrijk thema. Gevoerde laarzen maken je winter extra speciaal. Kies een model met een leather look of een met een sportieve sneakerzool. Met een zachte, ademende voering aan de binnenkant blijven je voeten warm en droog, of je nu sokken draagt of niet. Fluffy voeringen zijn lekker zacht op de huid. Met deze eyecatcher creëer je zeker een blijvend fashion statement!

Chunky platforms 

Dit seizoen zijn grote, opvallende zolen een trend waar je niet omheen kunt. Deze enorme platforms zijn te zien in verschillende schoenen. Als gevolg hiervan heb je talloze opties om deze schoenen aan je outfit toe te voegen. Dikke platforms verheffen elke look, of het nu gaat om een paar loafers met een leuke sokjes, sneakers met een wijde broek of laarzen met dikke zolen die onder een vrouwelijke jurk worden gedragen. Het is geen verrassing dat dit de populairste damesschoen voor de herfst en winter is!

Chain detail 

Een collectie van het stijlvolle chain detail omvat loafers met forse kettingen, schoenen met gespen op de neus en sneakers met sieraden erop. Deze schoenentrend bedriegt niet. Met deze trend aan je voeten kun je vol vertrouwen je dag doorkomen. Deze schoen is ook ideaal voor een eenvoudig outfit die kan profiteren van een statement piece als finishing touch.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members clubđź’•

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!