ALLE SLIPPERS & SANDALEN NU VOOR €9,99!🤑💸
Tip: filter op je maat | Laatste maten| Uitverkocht=uitverkocht⏳

Shop hier!

Dit seizoen herontdekken we onze stijl en proberen we een nieuw evenwicht te vinden. Gelukkig garanderen de sweatertrends van dit seizoen een gezellige en modieuze herfst voor iedereen. We reizen terug in de tijd en zien klassieke prenten voorbij komen die een nostalgische reactie oproepen. Nieuwe silhouetten daarentegen inspireren ons in het heden.

#1 de spencer

Fashionista’s houden van de spencer en deze trend is dit seizoen nog steeds helemaal in. Als je nog geen spencer hebt, zal een spencer in een neutrale tint zoals beige, zwart, wit of grijs je aandacht trekken. Deze kun je naar hartenlust mixen en matchen. In de winter is de Spencer het perfecte kledingstuk om te dragen.

#2 teddy

Wikkel jezelf in met de zachtste en knuffeligste truien om deze winter in stijl warm te blijven. De teddy-trend is nog steeds sterk, en hoewel hij het meest opvalt bij jassen, is hij dit seizoen ook te zien bij truien. Het is perfect om lekker mee op de bank te kruipen, of te combineren met een bijpassende teddyjas voor een stijlvolle boswandeling.

#3 Oversized truien en jassen 

We gaan voor oversized dit seizoen. Alles kledingstukken mogen enorm zijn. Ook complete oversized looks zijn helemaal in. Denk aan de gigantische oversized truien en grove breisels, evenals de grote slaapzakjassen. De Lammy Coat, de wollen jas of de nepbontjas zijn allemaal uitstekende keuzes voor een super warme outfit. Zo ben je in de winter zowel modieus als lekker warm.

#4 Layer up

Als deze winter inderdaad weer koud wordt, dan is ‘the layering trend’ een geschikte optie. Draag een nauwsluitende jersey of thermoshirt, dan over een t-shirt en/of een wijdvallende top, een trui en een vest, gevolgd door de waterdichte winterjas. Een heerlijke sjaal daarbij kan ook geen kwaad. Een grof gebreide muts of bucket hat op je hoofd, maken de look helemaal af. Lange over-knee laarzen zijn ook een goede optie in de winter als je iets vrouwelijker wilt. Kies een platte lange laars met een rubberen chunky zool, ideaal voor glad of nat weer. 

#5 Leather leggings

Leren leggings zijn weer helemaal in. Gelukkig is de leren broek niet al te lang uit het alledaagse straatbeeld verdwenen en zijn leren leggings deze winter weer helemaal in de mode. Onder een enorme trui, een stijlvolle trui met wijd uitlopende mouwen, coltrui of trui met mooie tekst kan je de strakke broek van (nep)leer uitstekend dragen.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!