YES! Shop tijdelijk met 15% korting!⏳ KORTINGSCODE: VACAY15☀️🏝

shop NU!

Na maandenlang joggingbroeken te hebben gedragen, alleen aan de bovenkant fatsoenlijk aan te kleden en in het algemeen hele delen van onze kledingkasten te negeren, is het tijd om aan te scherpen. Deze zes fail proof kledingstukken zullen je look geheid te verbeteren. 

#1 een lichtgewicht overhemd

Als het gaat om staples voor je kledingkast, is er geen die vaker aan zal trekken dan het lichtgewicht overhemd – de warmere vervanger van je klassieke button-down. Of je nu kiest voor een jongensachtige, boxy-stijl gegoten in een losbandige print of gaat voor een clean look met lange mouwen gesneden van ingetogen tinten, deze casual ontwerpen vormen de perfecte balans tussen smart en casual. Combineer hem met een coltrui en wijde pijpen voor een super outfit die net zo goed werkt voor op kantoor, als voor een picknick in het park.

#2 een second-skin knit

Dit seizoen waren fashion designer voorstander van super lichte breisels die de helemaal hot and happening waren in de jaren 70. De aantrekkingskracht van deze ingetogen stukken is hun draagbaarheid; ze passen moeiteloos bij elke outfit. Laat de jouwe een zacht contrast toevoegen aan jeans, of combineer met een joggingbroek om je lockdown-look naar een hoger niveau te tillen. Beter nog, nu dinerdates en drankjes met vrienden weer op de agenda staan, combineer ze met een zijden slipdress of rok en een baguettetas voor de ultieme ‘cool girl’-outfit uit de jaren 90. Dit bescheiden stuk is gegarandeerd een staple in je kledingkast.

#3 een klassieke jas

Een klassieke jas, zal de tand des tijds doorstaan, vooral omdat dineren in de buitenlucht en gezelligheid in de buitenlucht nog nooit zo populair zijn geweest. ‘Iconisch’ is een woord dat vaker wordt gebruikt dan zou moeten, maar een trenchcoat verdient echt de titel en een oversized versie in lichtbeige zal een alledaagse garderobe een finishing touch geven. Dit zijn kledingstukken die zo mooi en duurzaam zijn dat ze, mits je ze goed verzorgt, jarenlang een gekoesterd plekje in je garderobe zullen verdienen.

#4 een leren broek

Naarmate we steeds meer gewend raken aan overvolle sociale agenda’s, worden we ook aangetrokken tot multifunctionele kledingstukken die dag en nacht kunnen worden gedragen. Leren broeken, geschikt voor op school, kantoor of chique diner, zijn ook een natuurlijke keuze voor het feestseizoen. Combineer ze met coltruien en blazers voor overdag en stap ‘s avonds over op een nauwsluitend topje.

#5 een 90’s handbag

Een op de jaren 90 geïnspireerde schoudertas is je nieuwe best friend, de tast past perfect onder je arm en biedt gemakkelijke toegang tot je alledaagse spullen. De soepele leren versie zal dit seizoen zeker bovenaan de verlanglijstjes staan ​​dankzij het ingetogen silhouet, dat meer op een kunstvorm lijkt dan op een accessoire. Wil je liever een stoere look? Ga dan voor dit silhouette met een chain detail! 

#6 chunky boots

Ongetwijfeld een van de meest definitieve ontwerpen van dit seizoen, hoge, stevige laarzen zijn perfect om door de straten te paraderen. De op paardrijden geïnspireerde enkellaarzen geven ondertussen een classy draai aan elke outfit en complementeert alles, van cropped jeans en oversized truien tot flowy midi-jurken; investeer in een paar en ze zullen zeker een van de meest gedragen stukken in je capsulegarderobe worden. 

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!