FLUFFY PANTOFFELS RE-STOCKED 🧸💕

Shop hier!

De matching set-trend bestaat al heel lang, maar evolueert voortdurend. Tweedelige sets met uitgesproken prints waren bijvoorbeeld al in de mode in de jaren zestig, tunieken en rokken in de jaren negentig- en tweedelige geruite pakken zoals in Clueless in de jaren 2000. In de huidige mindset – na een lange periode in quarantaine, neigen we meer naar tweedelige pakjes en sets die geschikt zijn voor een avondje uit. Deze sets zien er niet alleen mooi en leuk uit, ze besparen je ook veel tijd bij het uitzoeken van een outfit.

Modetrend: matching set

In 2023 zal deze trend in meerdere vormen verschijnen. Zowel de gedurfde prints uit de jaren 60 en 70 als de minimalistische stijlen uit de jaren 90 maken een comeback. Maar ook tegenwoordig is het trendy om matching sets aan te trekken. De matching set kan op verschillende manieren worden gedragen, van een crop top met een bijpassende rok tot een top met een hotpants. Deze sets zijn ideaal voor verschillende evenementen, omdat ze op verschillende manieren kunnen worden gedragen.

Een gezellige outfit voor een avondje Netflix kijken op de bank of voor een avondje uit. De matching set zie je niet alleen voorbij komen on the high street, maar ook op Instagram. Deze stijl is populair bij zowel influencers als beroemdheden als Addison Rae en Kylie Jenner.

Waar kan je de beste matching set kopen?

Wil je deze trend ook in je kast hebben liggen? Bij Villamoo kan je verschillende matching sets vinden: voor een avondje uit of perfect voor het najaar. De keus is aan jou!

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members clubđź’•

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!