YES! Shop tijdelijk met 15% korting!⏳ KORTINGSCODE: VACAY15☀️🏝

shop NU!

We genieten van niets meer dan tijd doorbrengen met onze dierbaren tijdens de feestdagen en ons verkleden voor de grootste gelegenheden. We hebben lang niet mogen uitpakken, dus we helpen je graag op weg. De pracht van de natuur inspireert ons, van een prachtige sterrenhemel tot een mooi sneeuwlandschap.

Stijlvol en verfijnd

Stel je voor je wordt ‘s ochtend wakker en ziet een winters landschap bedekt met sneeuw, wanneer je uit het raam kijkt. Deze bijzondere elementen laten we dit feestseizoen terugkomen in onze outfits. Voor al je feestelijke gelegenheden staat Villamoo weer klaar met de mooiste items om in te stralen. Kom chic voor de dag met een elegante broek, gecombineerd met een warme coltrui. Maak het extra feestelijk met een mooie tas in een sprankelende finish.

Glamoureus & betoverend

Je outfit is pas compleet met een glinsterende tas om je arm. Kies voor een stijlvolle clutch of crossbodytas met een afneembare schouderriem of schouderketting. Op deze manier kun je de tas op meerdere manieren dragen en voor verschillende gelegenheden gebruiken.

Spectaculair & statement

Maak een statement met een spectaculaire outfit, zoals een eye-catching jurk of topje, daarmee zal je zeker een geweldige entree maken. Denk aan een tas met een onderscheidend silhouet of een paar feestelijke laarzen als voorbeelden van accessoires die opvallen.

Minimalistisch & modern

De contrasten van de natuur kunnen soms opvallend zijn, maar ze vullen elkaar vaak perfect aan. Van het heldere water tot de donkere rotsen, we zijn dit seizoen op zoek naar een minimalistische en moderne look met een feestelijke twist. Monochrome outfits zijn altijd stijlvol, zeker als je texturen en materialen als satijn en (nep)leer mixt.

Festive outfits

Feestoutfits voor dames kunnen gewoon nog feestelijker worden gemaakt door accessoires toe te voegen. Oorbellen, zoals een mooie halsketting of ring, voegen extra flair toe aan een feestjurk. Sjaals met een lief dessin kunnen ook gebruikt worden om feestelijke jurken of andere items iets extra’s te geven. Zo’n sjaal kun je in je haar dragen, om de hals van je blouse of als tas-sieraad. Een clutch is meestal een goede optie als je een niet al te grote tas mee wil nemen.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!