‼️😱 Tijdelijk 15% korting op alles! Code: VACAY15 💁🏻‍♀️ *m.u.v. sale

Shop nu!

Blijf iedereen een stap voor.

Zoeken naar nieuwe seizoenstrends kan ontmoedigend zijn. De ene publicatie zal je het ene vertellen en je favoriete influencer zal je het andere vertellen. We hebben Instagram doorzocht en door onze For You-pagina’s gescrold om de herfst trends te ontdekken die het echt waard zijn om in te investeren. Ontdek gedurfde prints en tijdloze kledingstukken die je het hele seizoen opnieuw kunt dragen.

We hebben tips overgenomen van onze favoriete beroemdheden en content creators om de prints en silhouetten te identificeren die ze dragen door de koudere maanden. 

HERFSTTRENDS 2022

Checker board

Psychedelische prints zijn weer helemaal terug en ze houden niet alleen op bij swirls. De klassieke dambord print uit de jaren 70 is terug van weggeweest. Draag de stijl in klassiek zwart en wit, of voeg wat kleuraccenten toe aan je garderobe.

Oversized overshirt

We introduceren de laagjes held voor herfst 2022, het oversized overshirt. Investeer in een goed overshirt en je kijkt nooit meer achterom. Draag het als een jurk of draag het over een crop top en jeans. Als we je maar konden overtuigen om één herfsttrend voor 2022 te kopen, zou het deze zijn.

Vlinder prints

Vlinders hoeven niet alleen voor de zomer te zijn, we zijn op een missie om ze het hele jaar door te maken. Deze nostalgische y2k-trend is favoriet bij celebs als dua lipa en bella hadid. Je kunt de vlinderprint op talloze manieren in je garderobe verwerken, van grafische t-shirts tot delicate diamanten kettingen.

Swirls

We hebben de laatste swirls nog niet gezien. Probeer in plaats van je zomerse tinten roze en lila, te kiezen voor iets dat het hele jaar door werkt. Ontdek nude-tinten, gedurfde blues en meer.

Zebra print

Dierenprint, altijd. Als je op zoek bent naar een gemakkelijk te stylen print, dan is zebra de juiste keuze voor jou. Het zwart-witte ontwerp past bij elke kleur die je in je garderobe hebt. Voeg gewoon wat heldere accessoires toe om deze herfsttrend te nailen.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!