FLUFFY PANTOFFELS RE-STOCKED 🧸💕

Shop hier!

Pastelkleuren, fladderende vlinders en warme donzige wolken – deze trend is een van de grootste op TikTok en is here to stay. Het haalt zijn inspiratie uit de vroege jaren 2000 en traditioneel vrouwelijke outfits, zoals lipgloss, tennisrokken en schattige crop tops. Met liefde voor pastels, bloemen en vlinders, belicht deze trend enkele van de schattigste delen van het nostalgische tijdperk en geeft er een moderne draai aan. Als je je ‘aesthetic’ wil bijwerken of wil weten hoe je je in deze stijl kunt kleden, lees dan verder. We hebben de belangrijkste soft girl onderdelen verzameld waar je dol op gaat zijn!

Wat is een Soft Girl Aesthetic?

Deze trend is meer dan alleen een stilistische keuze – het is een levensstijl en terugwinning van een hyper-vrouwelijke kledingstijl. Denk aan Bratz-poppen, zachte en donzige wolken en veel roze. Van zacht blauw en lila T-shirts tot mom jeans met vlinder borduursels, er zijn veel manieren waarop je deze trend elke dag kunt dragen. De soft girl aesthetic is echter meer dan alleen een trend. Het is ook een statement dat de schoonheid van typisch ‘vrouwelijke’ omarmd en de zachtere dingen in het leven omarmt.

Soft Girl Outfits

Jurken

Delicaat en hypervrouwelijk, deze zachte meisjesjurken zijn schattig en zweverig. Deze stijl is de perfecte optie voor een warme lentedag met pastelkleuren en zoete prints (denk aan aardbeien, bloemen of gingham). Je kunt het stylen met een vest van dezelfde tint, een op de jaren 90 geïnspireerde bucket hat of zonder accessoires. Maak de look af met een paar stevige witte sneakers voor een neutraal en casual gevoel – dit is een belangrijk onderdeel van de wardboe van een soft girl! Voeg tot slot een parelsnoer en een baguettetas toe om de look compleet te maken.

Broek

Elke trend heeft iets uit het verleden, en hetzelfde kan gezegd worden voor zachte meisjesbroeken. Koorden met wijde pijpen en mom jeans zijn enkele van de meest prominente opties voor deze aesthetic, omdat het in een zweverig silhouet creëert. Denim of pantalons met hoge taille zorgen ervoor dat je je tegelijkertijd casual en schattig voelt. Houd de look luchtig door pastelkleuren zoals babyroze of lila te kiezen. Combineer ze met een crop top in dezelfde tint – je kunt je look naar een hoger niveau tillen door al je accessoires aan de kleur aan te passen en te gaan voor een volledig monochrome look.

Tops

Een van de grootste trends van deze TikTok-aesthetic is de opkomst van de pastel crop top. Of het nu gaat om een poloshirt, vest met lange mouwen of coltrui, je kunt elke maand van het jaar een manier vinden om een van deze tops te dragen. Experimenteer door een poloshirt te combineren met een vest in lichtgroen of lila. Wanneer de temperatuur daalt, verwissel dan een singlet voor een babyroze coltrui –  voeg een cardigan over de bovenkant toe voor wat multidimensionale gelaagdheid en extra warmte. Of je het nu draagt met een mom jeans, een tennisrok of een broek met hoge taille, je zal er sowieso uitzien als een soft girl.

Vesten

Vestjes zijn een waar statement piece geworden in de soft girl aesthetic. Draag ze als losstaand item of met een crop top eronder, dit kledingstuk is een veelzijdige optie die in de garderobe val elke soft girl thuishoort. Deze trend houdt voornamelijk vast aan pasteltinten, en er zijn veel manieren waarop je botsende kleuren kunt mixen en matchen en er toch ongelooflijk uit kunt zien. (Wil je hier meer over leren? Lees dan onze blogs ‘How to: gekleurde outfits’). 

Draag gebreide vestjes met een funky patroon of color block en wees vooral niet bang om verschillende designs te combineren, want het maakt allemaal deel uit van de aestheyic. Als alternatief kan je de bovenkleding gebruiken als een manier om een monochrome outfit aan te vullen – het voegt de perfecte finishing touch toe.

Soft girl tassen

Zoals met veel trends tegenwoordig, zijn jaren 90 en Y2K-stijl accessoires een belangrijk element van de soft girl aesthetic. Schoudertassen in pastelkleuren zorgen ervoor dat je je innerlijke Bratz-pop channelt en je kunt ze met elke outfit combineren. Stem de tas af op je hele outfit of mix en match met contrasterende tinten zoals watermeloen roze en mintgroen. Het is een item dat thuishoort in ieders garderobe, dankzij de veelzijdigheid en het tijdloze design.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!