WEEKEND DEAL🔥 15% KORTING OP JE ORDER MET KORTINGSCODE: WEEKEND15 🤩

Shop hier!

De teddycoat, een jas die je in een handomdraai in een wandelde teddybeer omtovert. Zeker in de winter, is dat natuurlijk om van te dromen. De teddycoat is een jas met veel stijl en karakter, waardoor het makkelijker te stijlen is dan je misschien zou denken. Eigenlijk hoef je de jas eigenlijk alleen maar te dragen met wat low profile stukken zoals een zwarte jeans en de zwarte trui om de aandacht niet af te leiden van de jas.

Teddy coats 101

Kies voor een oversized, kleurrijke jas die je over alles en nog wat kunt dragen: jeans, matching sets, jurken, enz. Houd je tas en schoenen simpel. Een gewatteerde clutch en zwarte laarzen maken je look helemaal af.

1. De beste manier om een ​​witte teddycoat te stijlen is door hem te dragen met zwarte of donkergekleurde kledingstukken, waardoor de mooie witte jas echt kan shinen. Draag de jas bijvoorbeeld met een zwarte button-up rok, zwarte skinny jeans kniehoge laarzen. Een grijze gebreide muts als finishing touch.

2. Een neutraal gekleurde teddyjas is geweldig voor het zachter maken van luidere stukken, zoals een gekleurde broek. (Bovendien zorgt het ervoor dat bepaalde prints meer winters aanvoelen.) Als alternatief voor klassiek winterwit, kun je proberen verschillende neutrale en crème tinten te combineren.

3. Je kunt een teddycoat ook gebruiken om andere soorten stoffen en texturen, zoals leer, zachter te maken. Als je je heel nonchalant wilt kleden, kun je overwegen om een ​​oversized teddyjas te kiezen. Draag bijvoorbeeld een lichtbruine oversized teddy jas met een zwart oversized trui, mom jeans en witte sneakers voor een casual street look.

Je kan natuurlijk ook verder denken dan alleen jassen, als het gaat om de teddy stof. Er zijn een heleboel schattige tassen en zelfs hoeden te vinden, dier er geweldig uit zullen zien met je favoriete knits.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!