Tijdelijk 15% extra korting op alle slippers en sandalen!😱
KORTINGSCODE: SALE15 ⏳

Shop now!

Wat wordt de herfstmode in 2022? De belangrijkste modetrends om op te letten, vind je hier!

Het is herfst en je hebt waarschijnlijk je zomerkleding alweer opgeborgen om plaats te maken voor de mode van het allernieuwste seizoen. Waarmee gaan we onze kasten weer aanvullen? Om je te helpen de koudere maanden in stijl door te komen, hebben we een lijst samengesteld met de grootste modetrends voor herfst/winter van dit jaar. Deze stijlen kenmerken de herfst en winter van 2022, van oversized jassen tot chunky knits.

  1. Zo wit als sneeuw

Afgelopen winter hebben we veel sneeuw en ijs mogen meemaken. Omdat wit de trendkleur van het komende seizoen is, sluit de mode van de winter 2022-2023 hier ook perfect op aan. Kleed je van top tot teen in het wit en kies voor een frisse witte stijl, of ga voor een geweldige jas, jeans of een paar witte laarzen. Als je het ons vraagt, is dit de ideale kleur voor de winter van 2022.

  1. Go big or go home

Met het koude weer blijven we natuurlijk het liefst in bed. Als dat niet mogelijk is, kan een ultradikke, grote jas dienen als een goede vervanging voor je knusse deken. Voor de herfstmode van 2022 geldt de volgende regel: hoe groter, hoe beter. Bijna alle grote merken, van Chloé en Miu Miu tot Louis Vuitton, hebben de kolossale jassen en poncho’s opnieuw geïntroduceerd. Dit is een van de modetrends voor 2022 waar we best enthousiast over zijn. Winter, we komen eraan!

  1. You are gold!

Dit seizoen heb je de kans om te laten zien wat je waard bent: you are gold! Niet alleen met je sieraden, maar ook met de kleding die je draagt. Op de catwalk presenteerden grote designbedrijven zoals Valentino en Chanel gouden outfits, variërend van jassen tot tops en hele pakken. Is dat een beetje veel voor je? Kies dan voor een paar goudkleurige/beige laarzen of een prachtige crossbody portemonnee als accessoire.

  1. Funky knitwear

Wat is in de herfst/winter van 2022 helemaal in de mode? Knitwear met een vrolijk karakter. Truien en andere breisels zijn altijd populair tijdens de koudere maanden, dus dit is niet zo gek. Toch verschillen de breisels van herfst 2022 van die van voorgaande seizoenen. Door de kleur, print, uitsnijdingen of model is het essentieel dat je trui lekker opvalt. Eén ding is zeker: de truien zijn nog nooit zo funky geweest.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!