WEEKEND DEAL🔥 15% KORTING OP JE ORDER MET KORTINGSCODE: WEEKEND15 🤩

Shop hier!

Hoe je de 90-outfits van Friends nabootst.

Om het bestaan van Jennifer Anniston te vieren, hebben we besloten terug te blikken op enkele van de beste outfits die Rachel Green in Friends droeg. Vroeger, wilden we allemaal Rachel zijn, en dankzij onze style steal kun je nu enkele van haar meest iconische looks recreëren.

Mode uit de jaren 90 heeft een opleving gemaakt en Rachel was altijd een van onze favoriete IT-meisjes van die periode. Haar garderobe was altijd preppy, met schattige tartan minirokjes, sportieve oversized truien en zijden onderjurken. Voordat Instagram en Tiktok een go-to-bron waren voor outfit ideeën, was Rachel een van de belangrijkste inspiratiebronnen van de fashionista in de jaren 90. Of je nu een Friends-superfan bent of gewoon een modeliefhebber, de stijl van Rachel Green had invloed op de meeste meisjes die opgroeiden in de vroege jaren 2000. Dit is je kans om enkele van haar meest memorabele outfits uit de show na te maken.

RACHEL GREEN OUTFIT-IDEËEN

Luipaardprint

We kunnen geen stijl uit de jaren 90 stelen zonder een beetje luipaardprint. Combineer een blazer met een midaxi-rok en een zwarte statement-draagtas. We waarderen het ook dat de haarclip een comeback heeft gemaakt.

De geruite rok

Preppy geruite rokken waren overal in de jaren 90 en gelukkig voor ons hebben ze een comeback gemaakt. Combineer met overknee laarzen of sportsokken en stevige sneakers. Voeg een polo met lange mouwen toe in zwart of wit en combineer met een blazer voor extra laagjes.

Vintage sportkleding

Als we aan Rachel Green denken, denken we aan oversized vintage sport-sweatshirts en t-shirts. Zoals in de iconische aflevering: Thanksgiving-special, The One With The Football, waarschijnlijk een van de beste afleveringen ooit, toch?

De witte midaxi rok

Lange rokken zijn waarschijnlijk een van de moeilijkste stijlen uit de jaren 90 om te nailen, maar we hebben het je nu gemakkelijk gemaakt. Combineer het met een statement jas, een effen top en een paar overknee laarzen. Rachel voegde er een  ook schattige baguettetas met luipaardprint aan toe.

De statement fur

100 keer ja tegen de fur coat van Rachel. Zo’n jas schreeuwt gewoon ‘populair girl’. Rachel stijlde het met een zwarte coltrui en nog een witte midaxi. 

Meer fashion tips?

Kom terug naar Villamoo  voor meer  style  steals, mode trends,  how  to’s en meer. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends of manieren om de Varsity-trend te dragen, wij hebben het voor je. Als je op zoek bent naar iets nieuws, of een beetje inspiratie nodig hebt, ga dan naar New In.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!