FLUFFY PANTOFFELS RE-STOCKED 🧸💕

Shop hier!

De herfst is hier en de winter staat bijna voor de deur. Ondanks dat de zon af en toe nog schijnt, moeten we ons voorbereiden op het koude weer. Wij kijken stiekem uit naar het nieuwe seizoen, want dan we kunnen de nieuwe herfstmodetrends bekijken!

Modetrends voor najaar 2022

Het modeconcept van dit najaar is echt avontuurlijk. Het is tijd om alles uit de kast te halen na een jaar lang joggingsbroeken te hebben gedragen. Onder de modetrends zijn er echter ook meer bescheiden patronen te vinden. Dit seizoen draait alles om het maken van een statement, maar niet ten koste van comfortabel zijn. De modetrends van de herfst/winter van dit jaar zorgen voor een goed evenwicht tussen deze twee factoren.

1. High/low fashion

Wil je afscheid nemen van die joggingbroek, ook als je nog niet helemaal klaar bent om ‘all out’ te gaan? Met deze trend kun je comfort combineren met een stijlvoller kledingstuk. Combineer je knitwear bijvoorbeeld met een avondjurk. 

2. Out Out

Ben je helemaal klaar om helemaal los te gaan met je look? Denk aan glitter, glans en pailletten met de Out Out-trend. Als je je afvraagt of je iets wel of niet kunt dragen, bedenk je dan dat je alles kan dragen wat je maar wil. It’s time to steel to show!

3. Gedurfde kleuren

In de herfst is het ook tijd om helemaal los te gaan met kleur. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen draait dit seizoen helemaal om de ton-sur-ton uitstraling. Dit betekent dat je slechts één primaire tint in je kleding hebt. Je kunt er zelfs een deze primaire tint in je algehele look verwerken door dezelfde kleur in je schoenen en tas terug te laten komen.

4. Cutouts

Dit najaar duikt een van de meest sexy modetrends, de cutout, weer op. Deze cut outs zijn terug te vinden in allerlei soorten kledingstukken, van denim tot blazers. Bella Hadid is eerder ook als gespot met deze look.

5. Puffers

De puffer is op de terugweg. Het pufferjack was vorig jaar de hele herfst en winter al te zien en zal dit jaar ongetwijfeld overal te zien zijn. The puffier, the better!

6. Tinten bruin

Ben je geen fan van felle kleuren? Ga dan voor diverse bruin tinten in plaats van wit en crème tinten bruin. Om je outfit compleet te maken, mix en match je de verschillende kleuren in je look.

Ga jij dit najaar op zoek naar een gedurfde of relaxte look? Of misschien allebei?

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!