YES! Shop tijdelijk met 15% korting!⏳ KORTINGSCODE: VACAY15☀️🏝

shop NU!

Kan jij ook niet meer wachten op het nieuwe seizoen van Emily In Paris? Wij hebben iets leuks voor je! Wij hebben wat Emily in Paris geïnspireerde outfits op een rij gezet. Emily’s kleding stijl (love it or hate it), er wordt echter gespeculeerd dat Emily’s stijl in de show wordt gebruikt om haar positie als buitenbeentje te benadrukken. Maar een personage dat unaniem onze harten heeft gestolen, is Emily’s Franse vriendin, Camille, gespeeld door Camille Razat.

Laten we eerlijk zijn, Camille was de echte fashionista van Emily in Paris

Camille verschijnt voor het eerst als Emily’s eerste ontmoeting met een oprecht, aardig Frans persoon in Parijs – bij hun toevallige ontmoeting bij een lokale bloemist. Meteen staat haar ingetogen jas in contrast met Emily’s felle roze jas. Het je ne sais quoi dat we zo vaak terugzien bij Franse meisjes? Camille straalt het uit door kostuumontwerpster Patricia Field’s styling van muted kledingstukken die deze je ne sais quoi uitstralen.

In tegenstelling tot Emily is Camille’s stijl naar realistischer en een stuk minder ringarde. Wil je Camille’s moeiteloze, chique looks nabootsen? Bij Villamoo ben je op de juiste plek! Camille kleedt zich minimalistisch is bijna altijd te zien in een monochrome outfit, of dat nu voor een uitje is naar de supermarkt of een evenement omringd door celebrities, zoals een rode loper. Haar stijl is veel typisch Franser dan die van Emily – hoewel ze neutrale kleuren verkiest boven zwart.

Parisiennes onderweg

De staples van een klassieke french-girl outfit? Een oversized navy blazer, wat fool proof denim en een vleugje rood. Channel your inner Parisian door je te kleden in Camille’s go-to look.

Girl’s night

Camille’s nachtelijke looks zijn net zo chique en effortless als haar looks voor overdag. Neem een voorbeeld aan haar vrijdagavond look en ga voor wat asymmetrie met één off the shoulder voor dat extra beetje je ne sais quoi.

Denim op denim

Tijdens een roadtrip terug naar de champagnerie van haar familie, kiest Camille voor een dubbele denimlook bekroond met een Baker Boy Hat, super stylish! 

The french best friend

Naast Emily is Camille’s stijl overduidelijk een stuk rustiger. Meiden die van over de top kleding houden zullen zich misschien aangetrokken tot Emily’s liefde voor kleur aangetrokken voelen. Identificeer je je meer als een Camille? Dan is een manier om een finishing touch toe te voegen aan je zwart-witte looks, te kiezen voor een statement laars waarmee je nog steeds trouw kunt blijven aan je monochrome look.

Beret beauty

Het lijkt er dus op dat er wel een manier isom baretten te dragen in Parijs zonder eruit te zien als een toeristische karikatuur. Kies voor een zwarte of vinyl baret zoals Camille doet, maar de kunst is om de rest van de look casual te houden met iets ingetogens, zoals een utility jacket.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!