YES! Shop tijdelijk met 15% korting!⏳ KORTINGSCODE: VACAY15☀️🏝

shop NU!

Je gaat dit willen bookmarken …

Steek je hand op als je leuke winteroutfit zich ooit persoonlijk slachtoffer heeft gevoeld van winter-temperaturen onder nul. Same, girl, same. Maar je winter parka hoeft een perfecte instagrammable outfit niet te verpesten. Als je het goed styled, wordt die winterjas je nieuwe favoriete outfit toevoeging – en niet alleen omdat hij je warm houdt.

Maar hoe draag je precies de nodige winterlagen zodat ze een toevoeging van je outfit worden, in plaats van een losstaand kledingstuk? Nou, het geheim zit allemaal in de rest van je look. Kleurcoördinatie, balancerend volume en slim gebruik van texturen (denk aan leer, imitatiebont en suède) zijn slechts enkele van de geniale wintermodetrucs die door je favoriete celebs worden gebruikt om streetstyle met koud weer compleet te nailen.

Wil je het zelf ervaren? Lees verder voor de coolste manieren om warme kleding te dragen en er toch waanzinnig uit te zien.

Athleisure en Pleather

De ultieme winteroutfit hack voor mensen die het vreselijk vinden om het koud te hebben. Het geheim zit allemaal in de broek – ga voor een faux leren broek in plaats van  jeans. De dikke stof houdt je lekker warm en, laten we eerlijk zijn, het ziet er ook nog eens super chic uit.

Back to the 00’s

Ja, je kunt je favoriete crop top nog steeds dragen in de winter – combineer hem gewoon met een dikke muts en een coole leren blazer.

Kunstzinnige laagjes

Hoe je van laagjes? De zangeres FKA Twigs geeft een masterclass in winter looks met haar vintage-coole stijl. Een choker dragen over een coltrui? We love it!

Abstracte breisels

Als je op een bepaald moment merkt dat je wel een stijlrevisie kan gebruiken, typ je gewoon de naam “Barbie Ferreira” in Google. Barbie Ferreira heeft de ultieme chill-meets-edgy stijl. Neem bijvoorbeeld deze look – ze droeg een kunstzinnige gebreide, leren jasje dat zorgde voor de perfecte winter outfit.

’00s fits

De bootcut jeansfit is officieel terug. Dit broeksilhouet verlengt je benen en geeft je echt die “legs for days” vibe.

Matchy Matchy

Als je toevallig laarzen hebt die perfect bij je winterjas passen, is het een must om ze samen te dragen à la Gigi Hadid. Houd de rest van de outfit lekker simpel om je statement pieces een hoofdrol te geven.

Dress-y laagjes

Als je moeite hebt om je favoriete jurk te stijlen voor de koude temperaturen, zijn laagjes de oplossing. Een spijkerjasje jas met een stevige spijkerbroek eronder zorgen ervoor dat je niet bevriest – en zorgt er ook voor dat je er casual chic uitziet.

Ultra 90’s

Kendall’s grungy look is super cozy en waanzinnig cool. Ze combineerde een hoodie en mom jeans met puntige laarzen en een vintage pufferjas.

Off-the-shoulder

Deze outfit hack is het modemeisje geheim om warm te blijven terwijl je pronkt met je outfit. Plus, het ziet er geweldig uit in een OOTD-foto.

Long lines

Verticale strepen, hoge broeken en een super lange trenchcoat geven de illusie van legs for days. Een fluweelzachte textuur trekt de hele look samen.

Feestdagen glam

De winter is de perfecte tijd om je statement minirok uit de kast te trekken voor een feestelijk gevoel. Combineer met een fluffy trui, panty en kniehoge laarzen voor een glam Instagram-foto en trek daarna meteen weer je sweatpants aan.

Max casual

Behaal het toppunt van luiheid met een sweatsuit waar je al dan niet in hebt geslapen. Het is de perfecte winterlook, want in combinatie met een puffer en trendy boots, heeft jouw look echte streetwear vibes.

Contrasterende texturen

Zo draag je een volledig zwarte outfit: Een gestructureerde blazer, slouchy hoodie en lakleren broek gecombineerd bieden de perfecte mix van textuur. Het contrast van laid-back en ultra shiny geeft deze look het echte fashion gevoel.

Orange is the new black

Van elektrische mandarijn tot neonoranje en vurig roest, deze tint is de nummer één kleur van het seizoen. Zo was Haley Bieber gespot in deze kleur met een logo-gestreepte jurk en bijpassend jasje.

Parisian chique

Voel je alsof je door de straten van Parijs wandelt, terwijl je gewoon naar de supermarkt loopt met high-fashion texturen. Draag simpelweg alle kunstleren kledingstukken in je kast en bedek het met een teddyjas en baret.

Felle laarzen

Een volledig zwarte outfit is eenvoudig en chic. Door een vleugje kleur toe te voegen met een schoen of tas til je je winterlook helemaal naar een hoger niveau.

Monochromatisch

Ga net als Kim Kardashian voor een geheel bordeauxrode look. Als je niet van bordeauxrood houdt, ga dan voor een andere kleur, een volledig witte look of een zwart-op-zwart-op-zwart outfit. Het werkt in principe met elke kleur, zolang elk item net een andere tint heeft.

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members club💕

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!