FLUFFY PANTOFFELS RE-STOCKED 🧸💕

Shop hier!

De getalenteerde zangeres, actrice en mode-icoon Zendaya heeft een lange weg afgelegd sinds haar Disney-dagen. Met een nieuw Valentino-partnerschap is Zendaya’s status als een echt mode-icoon onmiskenbaar – en dat is al een tijdje zo. 

Tegenwoordig zijn we gewend aan de gedurfde en experimentele looks waarin ze er altijd op de een of andere manier killing uitziet – hoe uitgebreid of overdreven ze ook zijn. Zelfs als jonge Disney-ster, ver voor Shake it Up en Euphoria, nam Zendaya Coleman grote moderisico’s en was nooit een snooze om naar te kijken op de rode loper.

We hebben een paar van haar meest iconische streetstyle-outfits verzameld en manieren gevonden waarop jij er net zo killing uit kan zien als Zendaya. Je hebt geen celebrity stylist en heel veel geld nodig om je als Zendaya te kleden, bij Villamoo kan je al voor een hoop kledingstukken terecht.

ZENDAYA OUTFIT INSPIRATIE

Leren broek

Het combineren van  een leren broek met een leren jack is a whole look. Maak de outfit draagbaarder voor casual situaties door hem te combineren met een gekoeld wit T-shirt en een paar stevige sneakers.

Big pants, small top

Als je ook een verslaafde TikTok-scroller bent, weet je dat een oversized broek, en een strakke kort top altijd een winning look is. Broeken met wijde pijpen zijn super flattering en zorgen er gegarandeerd voor dat je benen er super lang uitzien. Combineer een flare-broek met haklaarzen, of houd het lowkey zoals Zendaya in sneakers.

Blazer en krijtstreep broek

Kunnen we allemaal even de tijd nemen om te waarderen hoe Zendaya erin slaagt om de meest eenvoudige outfits er zo chic uit te laten zien? Kopieer de tomboy queen met een oversized mannelijke blazer, je meest favoriete broek en een paar frisse witte sneakers.

Snakeprint alles

We houden slangen meestal op een armlengte, maar dit is er een die we kunnen vertrouwen. Omarm je wilde kant met kledingstukken van slangenprint. Werk het af in ware Zendaya-stijl, een eenvoudig wit kledingstuk, wat wil je nog meer?

Sluiten
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.

Join the Villamoo members clubđź’•

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het hele jaar door surprises & gifts!